VIDEO: Rihanna – S&M

OBJAVIL: Andrej 01 - 02 - 2011

Rihanna je na ogled postavila težko pričakovani videospot za pesem S&M. Video vsebuje veliko sadomazohističnih prizorov, kjer glasbenica poseže po bičih in usnjenih preoblekah.

Priljubljena pevka se s spotom maščuje vsem medijem, ki pišejo škodljive trače ter tako škodujejo njeni karieri. Video je izkoristila, da na zanimiv način poda lastno mnenje o taki vrsti novinarstva. Kot predstavnik medijev v spotu nastopi znani bloger Perez Hilton. Izvajalka mu nadene ovratnico ter povodec in ga kot psa sprehaja po ulici.

Kljub temu da se trači prodajajo, bi se mediji lahko osredotočali predvsem na ustvarjalno delo izvajalcev, kot pa se vmešavali v njihovo privatno življenje. Slava marsikomu pomeni uresničitev sanj, vendar je veliko stvari v zakulisju, ki so skrite očem javnosti. S širjenjem laži in razkrivanjem že davno pozabljenih skrivnosti človeka postavimo pred težke odločitve, ki lahko drastično vplivajo na nadaljni razvoj njegove kariere.

Komad služi kot četrti singel s pevkinega petega studijskega albuma – Loud, ki je na prodajne police zašel novembra lani.

BESEDILO PESMI: KLIK


Ti je spot všeč? Lajkaj ga in deli z drugimi.

Komentiraj