Že odkar smo priča zapletom v zvezi ChrisRihanna, se le-ti samo še vrstijo. Tokrat je svet obkrožila novica, da se Chris Brown ne spomni dogodka, ko naj bi bil nasilen do svoje bivše partnerice.

Govorice so se pričele s pevčevim gostovanjem v oddaji Larryja Kinga. Chris je v intervjuju bil deležen neposrednih vprašanj, katerim se ni mogel izogniti. Med drugimi se je večkrat pojavljalo vprašanje ali se nesrečnega večera sploh spomni. Zaradi pritiska publike je na koncu zmedeno odgovoril, da se udarec, posvečen Rihanni, NE nahaja v njegovem zakladu spominov.

Ne dolgo zatem so mediji v raznovrstnih člankih pojasnjevali Brownovo izjavo kot resnično dejstvo. Temu se je mlad pevec uprl na tak način, da je izkazal resnico, ki se je skrivala v njegovem srcu ter orisal dejstva Larryjeve oddaje, ko je v kaosu svojih čustev izrekel NE. Brown je skesano priznal, da se dogodka sramuje, kakor se je sramoval napadalnosti svojega očeta do matere, vsekakor pa zatrjuje, da se ga spomni in da kljub vsemu Rihanne ni prenehal ljubiti.

Kakorkoli že, pustimo času čas, da najde svojo pot in krivca, saj ne moremo obsojati ničesar, čemur sami nismo priče. Predvsem bi lahko končno pustili to zgodbo za seboj ter nekdanjemu parčku omogočili zasebno reševanje ovir. Medtem pa se bomo mi odpravili v lov naproti novim dogodivščinam v morju slavnih.

T.B.


Komentiraj