Foto: badmeetsevil.net

Eminem in Royce Da 5’9″ sta po dolgih letih ponovno oživela skupen projekt. Znova sta pričela delovati pod imenom Bad Meets Evil in se odločila izdati kolaboracijski album. Pesem Fast Lane je kot prvi singel izšla že v začetku maja in bo v naslednjih dneh dobila tudi pripadajoči videospot. Med drugim je veliko pozornosti požela informacija, da je eni izmed skladb svoj vokal posodil Bruno Mars. Omenjeni komad je končno zašel na internet in moremo priznati, da so bile vse govorice več kot upravičene!

V novi pesmi Eminem in Royce Da 5’9″ s hip hop rimami zvišujeta vzdušje, medtem ko Bruno Mars s svojim neverjetnim glasovnim razponom ter občutkom ranljivosti poskrbi za vrhunec in popelje komad na popolnoma drugi nivo. Zaenkrat še ni znano ali bo nova skladba izdana kot singel. Glede na to, da je glasbena zasedba precej močna o tem najbrž ni potrebno dvomiti. Pravzaprav si celo upamo trditi, da se bo o epski kolaboraciji še veliko govorilo.

Pesem Lighters bo izšla na prihajajočem glasbenem projektu hip-hop dua z naslovom Hell: The Sequel, ki bo na prodajne police zašel sredi junija.

Za besedilo KLIK.


Ti je komad všeč? Lajkaj ga in deli z drugimi.

Komentiraj