Sasha Lopez predstavlja svoj prvi singel letošnjega leta. Pesem se imenuje Kiss You in jo prepevata Ale Blake ter Broono. Skladbo sta napisala Corey Chorus (ki je napisal še naslednji uspešnici: Rihanna – Cheers in Demi Lovato – Made in the USA) in Thomas Troelsen (ki je napisal še naslednji uspešnici: Inna – More than Friends in Pitbull & Jennifer Lopez – We Are One), produciral pa jo je Vlad Lucan.

Sasha je v začetku leta zamenjal tudi založbo in sedaj deluje pod okriljem Global Records, ki je v lasti romunske dance dive Inne.

“Navdušena sem, da Global Records, moja založba, iz leta v leto raste in je sedaj tudi Sasha Lopez del moje ekipe. Komaj čakam, da slišite njegov novi singel Kiss You“, je povedala simpatična Inna.

Sasha je ob pozitivnem komentarju dodal: “Vesel sem, da sem del Global Records ekipe, zelo toplo so nas sprejeli, počutim se kot del družine in za bližnjo prihodnost imamo že v načrtu velike projekte.”

Videospot je bil posnet v Bukarešti. Snemanje je trajalo približno 20 ur. Režiral ga je Bogdan Daragiu, ki je bil tudi direktor fotografije. Pred tem je že sodeloval z Inno in z njo posnel video za skladbo v sklopu projekta Rock the Roof na znameniti Venice Beach, Kalifornija.

“Delati s Sasho, Ale Blake in Broonom je bilo res lepo. Vsi so polni pozitivne energije, kar je vse skupaj olajšalo in na snemanju je vladalo odlično vzdušje. Nismo se odločili snemati videa na eksotični lokaciji, kot je to značilno za večino poletnih spotov, temveč smo želeli ujeti utrip pesmi s plesom in smo ga zato v celoti posneli v snemalnem studiu” je povedal Bogdan Daragiu.

“Za tako dinamično skladbo smo morali posneti video, ki odseva njeno energijo in vesel sem, da je Bogdan uspel to upodobiti. Koreografija, lepa dekleta, super fantje in veliko zabave. Kljub temu, da smo za snemanje spota porabili veliko časa, obožujem končni izdelek in upam, da bo skladba inspiracija vsem zaljubljenim” je povedal Sasha.

Po zelo aktivnem letu 2013 in približno sto koncertih po vsem svetu so Sasha Lopez, Ale Blake in Broono pripravljeni na leto 2014 z veliko izzivi: koncerti, nove pesmi in kmalu tudi ustvarjanje nove skladbe v Los Angelesu.

Ti je spot všeč? Lajkaj ga in deli z drugimi.

Komentiraj