Sak Noel, avtor poletne uspešnice Loca People, je v začetku novembra premierno nastopil v Sloveniji. Njegov nastop ste si lahko ogledali v portoroškem Tivoliju, dan kasneje pa v celjskem Planetu Tuš. Z DJ-jem smo imeli možnost poklepetati ter izvedeli kar nekaj zanimivih podrobnosti o prihajajočem singlu. Sak je ekskluzivno za našo spletno stran posnel napovednik singla ter spota, ki si ga lahko ogledate v zgornjem predvajalniku.

Glasbenik se je odločil, da bo novo pesem izdal skupaj s pripadajočim videospotom, ki si ga boste lahko 17. novembra ogledali tudi na naši spletni strani. Španski DJ se je v novi pesmi znova poslužil enake žurerske tematike, obdržal igrivost hita Loca People ter celotno pesem nadgradil z novimi zvoki. Morda boste boljšo predstavo o končnem izdelku dobili po ogledu uradnega trailerja na tej povezavi.

V kratkem bomo objavili tudi intervju, v katerem je Sak med drugim razkril več o svojih glasbenih koreninah, dodatne podrobnosti o velikem preboju na glasbeno sceno ter svoje načrte za prihodnost.

 

Ti je novica všeč? Lajkaj jo in deli z drugimi.

Komentiraj