Mnogi pravijo, da v Sloveniji na področju elektronske in komercialne dance glasbe težko najdeš kakšen dosežek, kaj šele presežek, če odštejemo našega Tineta (Kanzyani) in Uroša (Umek), pa še onadva preživita več časa v tujini kot domači zeleni deželi.

Kljub temu pa množice željnih zabave želijo žurati bolj kvalitetno. Pričakujejo vedno več, oziroma vsaj več kot le zdolgočasenega DJ-a, ki vsake toliko časa dvigne roko, pogled pa ima ves čas usmerjen v kupe CD-jev ali računalnik. Ker pa je slovenska »faušija« in požrešnost na tej sceni tako močna, niso uspeli niti tisti projekti, ki so bili dovolj domiselni in izvirni, saj se je ekipa med sabo skregala, ko je prišlo do denarja.

In so se našli… Stari mački in mačka, ki sceno spremljajo dovolj dolgo, da s svojimi nastopi popolnoma zadovoljijo množice ljudi, ki bi želela stoodstotno izkoristiti noč, ki jo v času recesije in številnih obveznosti »žrtvuje« za dober žur. Ekipa F*CKING DJs je svoje dokazala že na zabavi z znanim Sak Noelom v Portoroškem klubu Tivoli in na razprodanem dogodku v Planetu Tuš Celje.

Grozijo s pravo party revolucijo, ki bo prepričala, da se tudi v teh časih splača odklopiti, sprostiti in brezskrbno zažurati.

Pred nekaj dnevi smo jih zasačili napol gole in s številnimi rekviziti v največjem ljubljanskem striptiz klubu Hard Core Club, kjer so se pačili in nastavljali fotografu Klemenu Štular-ju, žurerske podočnjake je prekrila Tina Tavželj, Tinka Pobalinka pa je poskrbela za njihove frizure. In kdo so člani ekipe F*cking DJs, ki se bodo med nastopi zganjali norčije in se igrali z ognjem, dimom ter trombami?

Svojo svežo podobo z ekskluzivnimi fotografijami in ponudbo za diskoteke, festivale in druge dogodke bodo razkrili 30. novembra…

 

Ti je novica všeč? Lajkaj jo in deli z drugimi.

Komentiraj