Saša Lendero očitno kar prekipeva od ustvarjalne energije. Komaj je dobro zaključila televizijsko vodenje s katerim je med gledalci in kritiki požela ogromno simpatij, izdala odličen videospot za svojo letošnjo uspešnico Dotakni Se Me Tam, ki spominja na pravcati mini western filmček – že nam predstavlja svoj novi glasbeni izdelek.

Tokrat gre za nekaj posebnega, saj nam predstavlja duet z – nagrajencem mednarodnih EMMY-ev, ter dobitnikom mnogih glasbenih nagrad (med drugim portugalsko nagrado za najboljšega moškega vokalista in najboljšo pesem) – portugalskim zvezdnikom Axlom.

“Najin duet se imenuje Boom Boom Yeah, gre pa za Axlov mega hit, ki ga je želel posneti v tudi v verziji mednarodnega dueta. Vesela sem, da je za sodelovanje zaprosil prav mene in odločila sem se, da po vseh ponudbah iz tujine, ki sem jih dobila (in zavrnila) v preteklih letih, rečem DA prav tej” pojasnjuje Saška.

Ritmičen, energičen in mladosten plesni disco naboj pesmi je že osvojil radijski eter Portugalske, Španije, VB, Nemčije, Švice, Kanade, ZDA, Argentine, Peruja, Equadorja, Francije, Luksemburga in Avstralije, zdaj pa se v različici dueta predstavlja slovenskim in tujim poslušalcem.

Ti je komad všeč? Lajkaj ga in deli z drugimi.

Komentiraj