Katy Perry je za pesem The One That Got Away posnela ganljiv videospot. Glasbenica se kot ostarela ženska v futurističnem okolju spominja svojih mladih dni ter takratne nesojene ljubezni. Nostalgični spomini v njej prebudijo vse lepe občutke, ki jih je doživela v družbi svojega umetniškega fanta (igralec Diego Luna). Skupaj sta preživela veliko lepih trenutkov, ki so za vedno zaznamovali njeno življenje. Romanca se je nekega dne nenadoma končala in Katy se kljub vsem tem letom, ki so minila še vedno redno vrača na tisti usodni kraj, kjer se je zaključila njuna pravljica.

“Mislim, da se lahko vsi poistovetijo s to pesmijo. Govori o tem, da nekomu rečeš – za vedno – vendar se na koncu ne izide. Upam, da se bodo poslušalci iz nje kaj naučili in jim ne bo potrebno reči – tisti, ki mi je ušel” je povedala Katy.

Skladba se kot šesti singel nahaja na pevkinem drugem studijskem albumu – Teenage Dream, ki je luč sveta ugledal avgusta lani. Pesem ima zelo dober potencial, da postane že šesti zaporedni singel z albuma, ki se je povzpel na sam vrh svetovnih glasbenih lestvic.

 

Ti je spot všeč? Lajkaj ga in deli z drugimi.

Komentiraj