VIDEO: Challe Salle – To je to

OBJAVIL: Andrej 13 - 03 - 2012

Po zelo uspešnem ljubezenskem komadu in videospotu Midva, se Challe Salle vrača v akcijo. Tokrat predstavlja dolgo pričakovan ”ulični” komad in videospot z naslovom To je to. Simpatični rapper, ki že celo zimo ustvarja in snema nove pesmi v studiu, pravi da glasba nima meja. Publika ga pozna predvsem po komadih kot so Midva, Nočm it domov in Prati svoje snove, tokrat pa se je odločil Sloveniji prikazati tudi malo bolj drugačno, bad-boy plat.

Videospot so snemali tri dni, na različnih lokacijah v Ljubljani. Za celotno produkcijo je poskrbel Božo Proda Kšn G, zraven pa je sodeloval rapper tudi sam. Komad je produciral Damjan Jovič, s katerim sta se zelo ujela in sodelujeta tudi v večini nadaljnjih projektov. Enominutni street teaser, ki so ga zaradi neučakanosti poslušalcev posneli v eni uri in objavili na portalu YouTube, je v dobrih dveh mesecih dosegel več kot 120.000 ogledov.

Vmes je na internet pricurljalo tudi večje število ukradenih demo verzij, vendar se Challe s tem ne obremenjuje. Pravi: ”To je dober znak, saj vidim da moji poslušalci komaj čakajo kdaj bom izdal kaj novega. Sporočam jim naj se pripravijo, sedaj gre zares. Jeseni izdam album Kristalno Jasno in pred tem bo še veliko novih komadov, videospotov in tudi nastopov.”

Za besedilo KLIK.

Ti je spot všeč? Lajkaj ga in deli z drugimi.

Komentiraj