Iris – Božič za dva

OBJAVIL: Andrej 13 - 12 - 2011

Za Iris je praznični december, deloven mesec, saj je na polno zasedena z nastopi. Med drugim še vedno aktivno promovira aktualni singel A čutiš to, ki je zasedel vidna mesta na slovenskih radijskih lestvicah. Angleška verzija pesmi z naslovom Can You Feel It pa je lep uspeh dosegla tudi v sosednji državi Italiji, kjer se pevkin videospot redno vrti na malih zaslonih.

Na njenem aktualnem albumu Peti element, ki je na prodajne police zašel v koncu lanskega leta je tudi skladba, ki je primerna prav za tale praznični čas. Pesem Božič za dva je bila prvotno napisana v angleščini, vendar so se kasneje odločili za slovensko različico, saj Iris meni, da je melodija popolnoma pisana za ta božični čas. Za melodijo in aranžma je poskrbel Damjan Pančur, besedilo pa je napisala Saša Lendero.

Odzivi njenih oboževalcev in poslušalcev zgolj potrjujejo, da je to pesem, ki je v tem času dobrodošla v vsakem domu. Za naslednje leto Iris pripravlja nova presenečenja, nove skladbe… Zaupala nam je tudi, da bo v začetku leta izdala še zadnji singel iz prvega albuma.

Za besedilo KLIK.

Ti je komad všeč? Lajkaj ga in deli z drugimi.

Komentiraj