Foto: michaeljackson.com

Skladba Hold My Hand je prvi uradni singel s prihajajočega posthumnega albuma Michaela Jacksona. Pesem je v nedokončani obliki zašla na internet že leta 2008. Akon jo je nedavno dokončal in tokrat lahko prisluhnemo končni različici.

“Svet ni bil še pripravljen na pesem, ko se je pred nekaj leti v nedokončani obliki znašla na internetu. To nas je vse potrlo. Njen čas je končno prišel. V čast mi je bilo sodelovati z Michaelom, mojim največjim idolom.” je povedal Akon.

Zaradi dvomov o pristnosti novih Michaelovih komadov založba Sony razkriva zanimivo odkritje. V glasbenikovi rezidenci naj bi našli pevčeve lastnoročne zapise, kjer je izrazil željo, da bi bila skladba Hold My Hand vodilni singel novega studijskega projekta. Glasbenik zaradi nesrečnih okoliščin albuma ni nikoli dokončal, se pa je zato Sony odločil izdati pesem kot prvi singel.

Jacksonov nečak Taj je v intervjuju za CNN povedal: “Stric je bil zelo ponosen na to pesem. Nikoli ne bom pozabil njegovega nasmeha na obrazu, ki ga je imel med predvajanjem v hotelski sobi v Vegasu.”

Album, na katerem bodo do sedaj še neslišane skladbe, bo izšel v decembru.

Za besedilo KLIK.


Ti je komad všeč? Lajkaj ga in v komentarjih deli svoje mnenje z drugimi.

Komentiraj