Alya – Moja pesem

OBJAVIL: Andrej 16 - 05 - 2012

Poletje je že v zraku, čas za zabavo, morje, glasbo. Moja pesem je naslov novega singla pevke Alye, ki letos praznuje že 10. obletnico delovanja, kar je za tako mlado glasbenico izjemen uspeh! Moja pesem je skladba poletnih ritmih, prežeta z romantiko, čutnostjo, obenem pa je realna, poučna, skratka primerna za vse in vsakogar. Glasbenica v njej predstavlja svoj pogled na svet, na današnji hitri ritem življenja, ki ga živimo.

”Kakšno jutro vsi brenčijo, vsi hitijo, vsi izgubljeni so nekje…” – vedno le norimo in se bojimo zaustaviti, da ne bi kaj zamudili, ženemo se naprej, pa včasih niti sami ne vemo zakaj. In ko se ustavimo, ugotovimo, da nismo srečni, ker pozabimo čutiti, čutiti in dajati ljubezen, kar je konec koncev tudi smisel življenja. Vedno znova zaljubljena Alya pravi, da se ne da, zaljublja se vedno znova, v življenje, v vse okoli nje. In tako je tudi prav.

Vsi inštrumenti v pesmi so odigrani v živo, saj si je ob svoji 10. obletnici pevka želela, da pesem diha in vibrira skupaj z njo in vsemi njenimi oboževalci.

Za besedilo KLIK.

Ti je komad všeč? Lajkaj ga in deli z drugimi.

Komentiraj