Maja Keuc – Tako lepo mi je

OBJAVIL: Andrej 19 - 05 - 2012

Foto: majakeuc.si

Maja Keuc predstavlja svoj nov singel z naslovom Tako lepo mi je. Gre za lahkotno skladbo polno življenja in energije, ki kot pravi mlada glasbenica, predstavlja takšne ljudi kot je ona sama – pozitivne in polne upanja. Pesem je nastala med pripravljanjem plošče Indigo. Producenta in aranžerja sta Krešimir Tomec in Marco Grabber, pevka pa je napisala besedilo in vokalno linijo.

“Rada pišem takšne pesmi, saj se mi velikokrat zazdi, da ljudje potrebujejo spodbudo. Zdi se mi, da je preveč melanholije in občutka nemoči” je ob izidu singla povedala Maja in dodala, da se ljudje premalo zavedamo, da so vse niti življenja v naših rokah in da je samo od nas odvisno kakšno mrežo bomo spletli.

Za pesem je pevka tudi že posnela videospot. Snemala je z ekipo portala Izklop.com, katerim je zaupala celoten projekt. Glavno sporočilo sledi besedilu pesmi in opisuje, kako pomembne so v življenju majhne stvari – pozornost, nasmeh, pomežik, že samo dejstvo, da nekoga opaziš. Videospot bo izšel kmalu, do takrat pa uživajte v pesmi in jo delite z drugimi.

Za besedilo KLIK.

Ti je komad všeč? Lajkaj ga in deli z drugimi.

Komentiraj