Rihanna je za pesem We Found Love posnela enega izmed najbolj kontroverznih, a hkrati zelo osebnih spotov do sedaj. Glasbenica je uprizorila razmerje s fantom (odigra ga britanski model Dudley O’Shaughnessy), kjer je v nekem trenutku ljubezen na vrhuncu, a v drugem se kaj hitro spremeni v nasilje. Preprosti in lepi trenutki v dvoje postanejo ob prekomerni uporabi alkohola ter drog prava nočna mora.

“To je eden izmed najbolj globokih spotov, ki sem jih kadarkoli posnela. Video govori o ljubezni in ljubezni kot drogi. Ob gledanju dobiš tak občutek. Prikazane so dobre in hkrati zelo nevarne plati.”

Ob ogledu videospota se lahko hitro prepozna nekatere vzorce, ki spominjajo na razmerje s Chrisom Brownom. Je morda pevka skušala prikazati kaj se je dejansko dogajalo v propadli zvezi?

Skladba napoveduje izid pevkinega šestega albuma – Talk That Talk, ki bo luč sveta ugledal v novembru. Nov album je že šesti studijski izdelek v šestih letih glasbenega ustvarjanja. Rihanna zagotovo ne počiva na lovorikah in se odločno bojuje za visoke pozicije na svetovnih lestvicah.

Za besedilo KLIK.

Ti je spot všeč? Lajkaj ga in deli z drugimi.

Komentiraj