Alicia Keys je posnela videospot za pesem Doesn’t Mean Anything, prvi singel prihajajočega četrtega studijskega albuma – The Element of Freedom. Album bo izšel 1. decembra 2009.

Na začetku spota Alicia stoji na terasi luksuznega stanovanja in razmišlja…

“This beautiful city seems empty. All the people in the world and you can still feel lonely. What’s the point of having it all without the person you love. Sometimes you just need to start again in order to fly.”

…nato se sprehodi do klavirja ter prične igrati in prepevati. Vse materialne stvari okrog nje pričnejo počasi bledeti. Ko vse izgine se pevka nahaja v puščavi, kjer se prične vzpenjati na nekakšen grič. Video se zaključi, ko si z vrha griča ogleduje pokrajino, kjer je samo puščava, vse je izginilo.

“Veliko ljudi sanja, da bi imeli vse možne stvari in da bi obiskali veliko znanih krajev. Kje je smisel vsega tega, če osebe, ki si jo želiš imeti ob sebi ni s teboj?” je pevka razložila pomen skladbe.

Mi lahko samo še dodamo, da je Keysova glasbenica, ki prepeva s srcem. Dobro razume ljubezen in čustva. Zaveda se bistva človeštva. Ko vsa svoja razmišljanja in razumevanja združi v eno nastane čudovita pesem. Vse do sedaj izdane skladbe nam povedo, da je Alicia glasbenica z izjemnim talentom.


Komentiraj