VIDEO: Pink – Fuckin’ Perfect

OBJAVIL: Andrej 21 - 01 - 2011

Pink je za pesem Fuckin’ Perfect posnela videospot. Glasbenica se zaveda, da bo ob gledanju marsikdo šokiran, vendar to ni bil njen namen. S spotom želi vsem, ki se soočajo z osebnimi težavami odpreti oči in jim pomagati, da si poiščejo pomoč.

Video prikazuje zgodbo dekleta, ki se v obdobju odraščanja sooča z različnimi težavami. Punca že od malih nog trpi za pomanjkanjem samozavesti, kar je povod za vse nadaljnje probleme, ki se pojavijo v njenem življenju. Poleg motnje prehranjevanja, poseže tudi po drogah ter prične krasti. V nekem trenutku dekle ne vidi več izhoda in želi storiti samomor. Reši jo pogled na plišastega medvedka, ki jo spremlja vse od malih nog, in jo nenehno opominja kdo je, kje je že vse bila in kaj bo še dosegla. Od tega trenutka dalje si punca izoblikuje svojo identiteto, postane uspešna slikarka ter si ustvari družino.

Pink ni edina, ki skuša s pomočjo glasbe pomagati ljudem. Pred kratkim sta se podobne tematike dotaknile tudi Katy Perry v pesmi Firework ter Ke$ha s skladbo We R Who We R. V februarju pa bo v pesmi z naslovom Born This Way o podobni temi osveščala tudi Lady GaGa.

Skladba Fuckin’ Perfect se kot drugi singel nahaja na pevkini kompilaciji z največjimi uspešnicami – Greatest Hits… So Far!, ki je izšla novembra lani.

Za besedilo KLIK.


Ti je spot všeč? Lajkaj ga in deli z drugimi.

Komentiraj