Carlos Santana je pred kratkim izdal solo album s priredbami največjih rock uspešnic in ga poimenoval Guitar Heaven: The Greatest Guitar Classics of All Time. Skladbam je svoj vokal posodilo veliko znanih glasbenikov.

Pesem While My Guitar Gently Weeps so v originalu izvajali The Beatles in služi kot prvi singel z glasbenikovega albuma. Video prikazuje čustveno zgodbo dekleta, ki se preživlja s plesom in bi rada uspela kot glasbenica. V spotu nastopi tudi vedno bolj uspešen hollywoodski Slovenec Jurij Bradač.

Jurij nam je v pogovoru zaupal: “Santano sem spoznal šele na snemanju videospota, vendar sem že prej sodeloval z njegovo produkcijo. Poklicali so me, ker so želeli, da nastopim v kadru posnetem v klubu, na kar sem pristal s čimer se je strinjal tudi Santana. Velika izkušnja je bila preživeti dan v njegovi družbi.”

Poleg kitaristove družbe je Jurij zelo užival tudi v družbi glavne akterke iz spota: “Paula je ena izmed najlepših žensk, ki sem jih kadarkoli videl” je dodal. Bad romance na vidiku?

Za besedilo KLIK.

Ti je spot všeč? Lajkaj ga in v komentarjih deli svoje mnenje z drugimi.

Komentiraj