VIDEO: Iris – Can You Feel It

OBJAVIL: Andrej 22 - 11 - 2011

Iris je v mesecu septembru v javnost lansirala nov videospot za trenutni singel A čutiš to. Na premieri so bili vsi prisotni enotnega mnenja, da sta videospot in pesem primerljiva s trenutno pop sceno v Sloveniji, kot tudi tujini. Glasbenica le dober mesec po izdaji slovenske verzije predstavlja tudi angleško različico z naslovom Can You Feel It.

Videospot poleg Iris, plesalk Sare in Maše ter štirih izvrstnih plesalcev krasita še dva lepotca – Juš Dobnikar v vlogi privlačnega in prijaznega mehanika, ter čudovit oldtimerski Mercedes SL 560, letnik 84. Avtomobil je eden izmed redkih primerkov v Evropi, saj je bil izdelan izključno za ameriško tržišče. Gre za najmočnejšo različico tega modela, njegov prvi kupec pa je bil finančni mogotec Donald Trump.

Iris je zaupala, da je bil video poslan tudi na italijanske lokalne televizije, kjer že vrtijo njene dosedanje videospote (Kriva, Zdaj znam reči ne, V ljubezni ni pravil). Naj še omenimo, da pevka že pripravlja nov singel, namenjen ravno prihajajočemu božičnemu času.

Za besedilo KLIK.

Ti je spot všeč? Lajkaj ga in deli z drugimi.

Komentiraj