Odkar se je Jurij Bradač preselil v Ameriko je dosegel, kar nekaj impresivnih rezultatov. Ne zgodi se ravno vsak dan, da ima nekdo priložnost nastopiti v spotih glasbenikov, kot so Lady GaGa, Timbaland, Santana in Enrique Iglesias. Tokrat ga je k sodelovanju povabila Lili Rocha, pevka brazilskega rodu, s katero sta skupaj posnela videospot za skladbo I Light A Candle For Our Love.

Lili se je rodila v Braziliji, živi v Švici in je glasbeno aktivna predvsem v Italiji. Prvi štirje pevkini albumi vsebujejo pesmi v portugalskem, španskem in italijanskem jeziku. Glasbenica se je odločila razširiti svoj krog oboževalcev in tako izdala že peti studijski izdelek – Lili Rocha Rocks!, kjer lahko za spremembo prisluhnemo skladbam v angleškem jeziku.

Jurija bomo lahko kaj kmalu gledali v videospotu še ene svetovno znane glasbenice. V začetku marca bo Jennifer Lopez izdala video za komad On the Floor, kjer ena izmed vlog pripada ravno slovenskemu manekenu. Poleg njega bo v spotu nastopila tudi uspešna slovenska plesalka Nika Kljun.

Ti je novica všeč? Lajkaj jo in deli z drugimi.

Komentiraj