VIDEO: GoGs – Pouk Je

OBJAVIL: Andrej 23 - 03 - 2012

GoGs je mlada novomeška skupina, ki jo sestavlja sedem članov. Njihova glasba je v prvi vrsti hip hop, vendar ne klasičen, temveč inovativna mešanica različnih glasbenih žanrov. Trenutno se pripravljajo na izid debitantskega albuma Barve Tvojih Sanj, posneli pa so tudi svoj prvi videospot.

Pesem Pouk Je govori o vzponih in padcih, ki nas spremljajo skozi popotovanje, ki mu pravimo življenje. Vsi imamo svoje probleme, s katerimi se dnevno soočamo in pomembno je, da se ne prepustimo negativnim občutkom, ki nas želijo prevzeti. V  vsaki stvari, čeprav negativni, moramo najti tisto svetlo plat. Čas hitro mineva, zato nas člani skupine skušajo opomniti, da je treba izkoristiti vsako priložnost, ki se nam ponudi, saj je življenje prekratko. Glavno sporočilo skladbe je: Živi življenje polno in z optimizmom, nikoli se ne predaj, stvari niso tako grozne kot mogoče izgledajo, sledi svojim sanjam – zamenjaj solze za smeh.

Videospot prikaže zgodbo dečka, ki je izgubil očeta. Spominja se vseh njunih skupnih trenutkov in s težavo premaguje slabo razpoloženje. Optimistična prelomnica je ponazorjena s prizorom sončnega jutra in objema mame. V tem trenutku deček dobi novo upanje za boljšo in svetlejšo prihodnost.

Za besedilo KLIK.

Ti je spot všeč? Lajkaj ga in deli z drugimi.

Komentiraj