Foto: thexfactorusa.com

Melanie Amaro, varovanka Simona Cowella, je v ameriški različici X Factorja iz tedna v teden navduševala s svojim neverjetnim vokalom in čustvenimi nastopi ter bila okronana za zmagovalko prve sezone. Pevka si je z zmago zagotovila pogodbo z založbo Epic Records v vrednosti pet milijonov dolarjev in mesto v oglasu za Pepsi , v katerem so pred njo nastopili Michael Jackson, Beyoncé in Britney Spears.

Devetnajstletni glasbenici sreča sprva ni bila naklonjena, saj jo je Simon v eni izmed oddaj izločil iz tekmovanja. Po posvetu z ostalimi sodniki je glasbeni mogotec javno priznal svojo napako ter Melanie ponudil možnost nadaljnjega sodelovanja, ki jo je k sreči sprejela in odlično izkoristila. Finalna oddaja se je zaključila s Simonovimi besedami “prišli smo, da najdemo zvezdo, našli smo zvezdo.” V spodnjem videoposnetku si lahko ogledate razglasitev zmagovalke ter njeno čustveno izvedbo zmagovalnega singla Listen (Beyoncé).

Američani so prvo sezono iskanja glasbenih talentov odlično sprejeli in Simon Cowell je v eni izmed oddaj z nasmehom na obrazu razkril, da se X Factor drugo leto znova vrača na ameriške zaslone.

 

Ti je novica všeč? Lajkaj jo in deli z drugimi.

Komentiraj