Dr. Dre je na ogled postavil težko pričakovani videospot za pesem I Need a Doctor. Skladba je bila posneta v sodelovanju z Eminemom in perspektivno mlado glasbenico Skylar Grey. Video nosi močno sporočilo, saj je s pomočjo metafor predstavljena Drejeva osebna zgodba. Glavni koncept spota je njegov povratek na glasbeno sceno.

Na začetku videospota se Dre sprehodi po spominih svojega življenja. Med drugim se spominja svoje poroke, druženja z družino ter glasbenimi kolegi, kot so Eminem, Snoop Dogg ter preminuli Tupac. Rapper se nato odpravi na divjo vožnjo, ki se zaključi s hudo prometno nesrečo. Premestijo ga v sodoben zdravniški center, kjer mu ob strani stoji Eminem, ki ga spodbuja k življenju. Po dolgi hospitalizaciji se prebudi in postane močnejši kot kdajkoli prej. Video se zaključi z Drejevim obiskom groba preminulega prijatelja Erica Wrighta, znanega pod vzdevkom Eazy-E.

Komad služi kot drugi singel s prihajajočega Drejevega tretjega in hkrati zadnjega studijskega albuma – Detox. Studijski izdelek naj bi izšel še v tem letu.

Za besedilo KLIK.

Ti je spot všeč? Lajkaj ga in deli z drugimi.

Komentiraj