Glasbena produkcija Sweet Peak in odlična pevka Maja Založnik so združili svoje glasbene moči in naredili skladbo z naslovom Le Croissant. Kot se za umetnike spodobi, so navdih za skladbo poiskali v romantični Franciji. Skladba govori o francoskem rogljičku, ljubezni in o tem, kako gre le-ta skozi želodec, ter o sladkostih življenja.

Ker si takšna pesem zasluži tudi videospot, so Sweet Peak in Maja Založnik k sodelovanju povabili znano produkcijsko ekipo Fame & Flame Pictures in nastal je odličen video izdelek. Zgodba je postavljena v petdeseta leta prejšnjega stoletja. Pevka Maja Založnik vstopi v pekarno, ter naroči francoski rogljiček, a usoda jo zagode in v pekarni Sweet Peak ostanejo brez sestavin. Ampak peki se ne dajo, tako da jih želja po zadovoljni stranki odnese na vse konce Slovenije, da bi nabrali prvovrstne sestavine za Croissant. Medtem pa prijazen prodajalec rešuje ugled pekarne, saj s svojim šarmom in skodelico kave krajša čas Maji.

Ob izdaji videospota pa so se člani skupine Sweet Peak odločili tudi, da vam podarjajo brezplačen download pesmi. Prisluhnite mu lahko tukaj.

Za besedilo KLIK.

Ti je spot všeč? Lajkaj ga in deli z drugimi.

Komentiraj