V sklopu novega glasbenega projekta Ele7en so se združili tri prepoznavni glasbeni akterji – Secret Disco, Proteus Noir in Nightshift. Vsak posameznik je strokovnjak na svojem področju in s skupnimi močmi so po nekaj tedenskem studijskem delu ustvarili singel Dance, ki ga lahko premierno prvič poslušate prav na naši spletni strani.

Secret Disco velja za vodilni slovenski duo na področju mainstream elektronike. Proteus Noir je odličen producent, ki je v svoji karieri dosegel kar nekaj zavidanja vrednih priznanj: posnel je uraden remix za Marilyna Mansona, ukvarja se z izdelavo avtorske glasbe za priznane modne revije in pohvali se lahko tudi s predstavitvijo v svetovno znani glasbeni reviji Future Music. Nighsthift pa je izvrsten DJ in ustvarjalec radijske oddaje o mainstream elektroniki.

Trojica z novim singlom sledi aktualnim trendom večjih elektronskih festivalov in hkrati prinaša svežino v slovenski glasbeni prostor. Pesem jim daje tudi odlične možnosti za preboj na tuje glasbene trge.

Ti je komad všeč? Lajkaj ga in deli z drugimi.

Komentiraj