Leona se je zavzela za živali

OBJAVIL: Andrej 28 - 10 - 2009

Leona Lewis nas s pravo mero sočutja in razumevanja vedno znova pozitivno preseneti. Tokrat se je povezala s svetovno organizacijo za zaščito živali WSPA (World Society for the Protection of Animals). Na snemanje spota je prikupna pevka pripeljala tudi družinsko psičko Misty.

“V življenju je veliko stvari, ki mi ogromno pomenijo: družina, prijatelji in moja glasba. Vendar kot veliko ostalih ljudi sem prav tako ljubiteljica živali in zato mi je njihovo dobro počutje zelo pomembno”.

“Pred leti sem si obljubila, da bom storila vse, kar bo v moji moči za dobrobit živali. Sedaj izbiram previdne odločitve kot so hrana s katero se prehranjujem in stvari, ki jih kupujem.”

“Razlog, da so živali tako ranljive je, da ne obstaja noben univerzalni dogovor med narodi, ki bi dokazal da živali trpijo in čutijo bolečino. Od nas je odvisno. Dajmo živalim svoj glas in končajmo krutost in zanemarjanje v tem trenutku.”

Leona ne bi se mogli bolj strinjati s teboj! Vsak posameznik lahko nekaj prispeva in skrajni čas je, da spremenimo zastarela razmišljanja, skrijemo lastno sebičnost in naredimo nekaj tudi za živali. Ne živimo več v kameni dobi in bi lahko naše razmišljanje posodobili sedanjemu času primerno.

Vsako nasilno ravnanje z živaljo, mučenje ali zanemarjanje v trenutku prijavite društvu proti mučenju živali!


Komentiraj