Kataya – Novi svet

OBJAVIL: Andrej 31 - 10 - 2012

Kataya si je sicer že dobro utrla pot na slovenski medijski sceni, svojo glasbeno pravljico pa zdaj začenja še uradno. Ima namreč prvo pesem, čisto svojo in posebno, tako kot je posebna tudi sama in tako, kot je posebno okolje, okrog katerega si je mlada pevka stkala svoj NOVI SVET. Zato je takšen tudi naslov pesmi, ki kot pravi Kataya, odraža življenjske spremembe, pa naj bodo pozitivne ali negativne.

“Ne glede na to, koliko je negative v današnjem svetu, se moramo zazreti vase in v sebi poiskati svež koncept, ne glede na to, kaj nam rečejo drugi in vztrajati na svoji poti in živeti po svojih notranjih pravilih, ki so prava za nas. Zato nosi moj novi singel in s tem hkrati prvi samostojni singel naslov Novi svet, za katerega verjamem da bo hit – ljudem je všeč, besedilo in glasba sta pozitivni, zvok komada pa ustreza najnovejšim svetovnim glasbenim smernicam in gre takoj v ušesa in ritko, ki jo pripravi do miganja!” pravi Kataya.

Pri pesmi Novi svet je sicer Kataya zašla v klubske dance ritme, hkrati pa je pesem uvertura v nov projekt, pri katerem pa bo pevka sodelovala z uveljavljenim DJ Majem. Novi svet napoveduje tudi novo ploščo. A počasi in z užitkom. “Pripravljenih imam že nekaj komadov za potencialno ploščo, za katero si bom vzela čas. Pripravljam veliko novih pesmi in obetajo se zanimiva sodelovanja, ki bodo presenetila ljudi.” Velike napovedi, še večje spremembe in največja vnema, ki jo energična Kataya premore, bodo zagotovo zmagovalna kombinacija in osvežitev domače glasbene scene.

Za besedilo KLIK.

Ti je komad všeč? Lajkaj ga in deli z drugimi.

Komentiraj